24 mar. 2011

Motorul interver la masina de spalat

Motorul inverter la masina de spalat constituie unul din avantajele noilor technologii promovate de producatorii in domeniu.

Va recomandam totodata articolul in care am sintetizat principalele criterii de alegere ale masinii de spalat rufe, printre care am mentionat si existenta motorului inverter, in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

Primul avantaj este dat de eficienta energetica si de un randament mai bun fata de motorul traditional, al doilea avantaj este dat de durata de viata estimata,mai mare, intrucat transmisia intre componentele motorului se face fara frecare mecanica, adica uzura, datorita transmisiei realizate printr~un camp electromagnetic.Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna masina de spalat rufe Whirlpool.

Un alt avantaj este dat de reducerea zgomotului emis care, alaturi de pozitionarea centrala, pe axul de simetrie al masinii de spalat a motorului, reduce semnificativ zgomotul.

15 comments:

Anonim spunea...

Eu am o masina de spalat direct drive de la LG 1447 si este foarte silentioasa. Masina are motorul invertor si e direct drive. Laurian

marius cristache ionescu spunea...

si eu am o masina de spalat de la lg si sunt multumit pana acum de ea. singurul lucru care mi se pare exagerat este marketing-ul cu programul baby care. nu e nimic deosebit...

raluca sandor spunea...

prefer sa aleg o firma producatoare de electrocasnice...in sensul in care are o experienta mai vasta in domeniu...lg as opta poate pentru un televizor sau monitor

Radu Horbota spunea...

eu as incerca o masina de spalat de la LG. Am inteles dintr-un magazin ca ofera 10 ani garantie pentru motorul direct drive. Parerea mea este ca e o masina de spalat buna. Si in general asiaticii sunt baieti destepti.

laurentiu spunea...

Buna ziua! Bosch-ul are vreun model de masina de spalat cu motor direct drive inverter.

Canicu spunea...

Masina de spalat Lg 1068ld este foarte buna. Am cumparat-o de 1 an si merge brici.

Anonim spunea...

POTI SA NE OFERI MAI MULTE MODELE DE MASINI DE SPALAT CU MOTOR INTERVER?

Laticu Sorin spunea...

Am vazut un lg f1222ND intr-un magazin si mi-a placut modelul. Ce parere aveti de ea si de unde as putea sa o cumpar mai ieftin de 1700 ron?

Marian Nicu spunea...

Imi place mult technoligia asta . Nu cred ca are dezavantaje, ba din potriva, cred ca va revolutiona toate sistemele de transmisie de pe piata.

Specialistu' spunea...

Cele mai bune masini le fac cei de la Miele si la Gorenje. Specialistu'

Flavius H spunea...

Miele are modele cu motor Direct Drive?

Zuzy spunea...

Daca vreti un pont cumparati-va un electrolux ewf14780w. Spala impecabil.

Catalin B spunea...

Care este cea mai ieftina masina de spalat cu motor direct drive, inverter

dinu elisabeta spunea...

care sunt modelele de masini de splat cu motor interver?

Sorin Sorescu spunea...

bosch-ul are direct drive?