11 iun. 2011

Cuptorul incorporabil Gorenje BO8770 AX

Daca ar fi sa definim in cateva cuvinte acest model, am putea spune "cel mai bun raport calitate pret". Avand in vedere caracterisiticile tehnice cat si accesorizarea impecabila a acestui produs, producatorul sloven punandu-va la dispozitie cam tot ce v-ati putea dori la un cuptor incorporabil in materii de accesorii(3 tavi, o tava vas Yena, proba de carne sau sonda de temperatura), GORENJE BO 8770 este recomandarea noastra pentru cei care doresc un cuptor complet la un pret in jurul a 2300 ron.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Mentionam deasemenea programul de autocuratare la 70 de grade, pe toata suprafata interioara a cuptorului cat si prezenta rezistentei electrice in jurul convectorului care pune la dispozitia utilizatorului functia de 'mentinere calda'. Un alt avantaj il reprezinta prezenta grill-ului cu inflarosu, pe care vi-l recomandam sa-l folositi in locul cuptorului cu microunde.


Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Mai adaugam faptul ca Gorenje BO8770 este din noua gama de electrocasnice incorporabile HOME MADE al producatorului sloven, a carei prezentare o puteti urmari in clip-ul de mai jos.Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret. Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

8 comments:

Stefan Genel spunea...

Ce cuptor incorporabil are cel mai mare volum?

Lavinia Petru spunea...

telescoapele la cuptoarele incorporabile se pot cumpara si separat si daca da, unde as putea gasi un magazin?

Irina Sorescu spunea...

am cuptorul acesta de aproape un an si sunt foarte multumita de el. gateste foarte bine si sunt foarte utile retele presetate. Inainte aveam un Ariston, care nu cocea foarte bine. Am ramas surprinsa de diferente.

Claudiu Pop spunea...

am combina de la gorenje de 8 ani si cred ca o sa tina inca pe atat.

Ovidiu Pog spunea...

telescoapele la cuptoarele incorporabile se pot achizitiona ulterior, insa ele pot fi montate doar daca cuptorul dumneavoastra este prevazut cu aceata posibilitate. daca imi trimiteti tipul cuptorului va pot da un raspuns in acest sens

Florentina Mihalcea spunea...

Am cumparat de cateva luni acest cuptor incorporabil Gorenje si gateste fenomenal. Retetele presetate sunt foarte interesante. Apesi doar un buton si totul este setat.

Lavinia Petru spunea...

multumim pentru recomandari... l-am pus in functiune si suntem foarte multumiti de el.

Cristina spunea...

de unde putem cumpara tavi pentru cuptoarele incorporabile gorenje? ma refer la cele adanci?