11 iun. 2011

WAS28743,noua masina de la BOSCH

Aceasta masina stabileste noi standarde de calitate si perfomanta in ceea ce priveste spalatul hainelor. Programele aditionale setate, dar mai ales cele presetate ce isi fac simtita prezenta in timpul functionarii masinii de spaalt (cum ar fi senzorii de control al balansului), ne-a determinat sa prezentam aceasta masina de spalat ca fiind una din modelele de top ai acestui an.

Masina de spalat Bosch WAS28743 face parte din gama Logixx 8VarioPerfect care asigura rezultate perfecte de spalare cu un consum redus de resurse. Eficienţa energetia A-30% consum redus cu 30% (doar 0,13 kWh/kg) faţa de cea mai redusa valoare a clasei de eficienţa A (0,19 kWh/kg). Capacitatea maxima de incarcare a acestei masini de spalat este de 8kg cu o viteza de centrifugare de 1400 rot/min.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.
Masina de spalat Bosch was28743 detine un sistem automat Anti-pete cu 16 opţiuni de selectare a petelor si VarioPerfect opţiuni pentru programe mai rapide sau cu consum de energie redus, cu pastrarea rezultatelor perfecte la spalare.

Din punct de vedere al confortului si al sigurantei masina de splat Bosch was28743 are cea mai economica şi silenţioasa tehnologie de motorizare, stabilitate sporita şi nivel de zgomot scazut. Aceasta masina detine si un sistem pentru controlul eficient al consumului de apa, senzor pentru optimizarea consumului de apa.

Mai multe informatii puteti citi pe forum de electrocasnice BOSCH

6 comments:

Mihai Bogdanescu spunea...

ce cantitate de rufe se poate spala in aceasta masina? Are al saselea simt?

Mirela Recu spunea...

Cum pot seta la aceasta masina programul de 30 de minute?

Ovidiu Pog spunea...

Se selecteaza inainte de a apasa butonul de start al 7-lea program, care este de 30 minute.

Masina de spalat are un sistem asemanator cu Al saselea simt, care detecteaza cantitatea de rufe si isi ajusteaza consumul de resurse in functie de acesta

Florina F spunea...

Sunt cele mai bune masini de spalat rufe. Pacat ca sunt scumpe si majoritatea romanilor nu-si permit un Bosch

Ovidiu spunea...

noua masina de spalat rufe boshc , dar scumpa

Rares spunea...

care este modelul inlocuitor de masina de spalat rufe de la bosch?