12 feb. 2012

Greu de gasit : Bosch WOT20352BY

Destul de dificil sa gasesti in magazinele de specialitate de la noi, un Bosch cu incarcare verticala. Desi foarte putini cunosc acest model, BOSCH WOT 30352 By este o optiune interesanta datorita caracteristicilor tehnice si a pretului accesibil.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Masina de spalat rufe cu incarcare superioara Bosch WOT20352BY are o capacitate de incarcare de 5,5kg. cu o viteza de centrifugare de 1000rot/min. Aceasta masina de spalat se evidentiaza prin urmatoarele programe:
-Selector cu control electronic pentru programele de spalare, temperatura şi programe speciale
-Selector pentru turaţia de centrifugare cu opţiune „fara centrifugare finala“
-Programe speciale: Quick+Mix, Delicate 40°C, Lâna -spalare manuala 30°C



Din punct de vedere al confortului si al sigurantei masina de spalat rufe cu incarcare superioara Bosch WOT20352BY detine sistemul AquaTronic, protecţie multipla împotriva inundaţiilor detectarea spumei reziduale, control electronic al balansului poziţionarea electronica a tamburului pentru scoaterea uşoara a rufelor.

8 comments:

Neagu Constanta spunea...

acest model are program scurt de 30 de minute pentru spalare rapida?

Ovidiu Pog spunea...

Da, acest model are program scurt de 30 de minute. Pentru a putea cumpara la cel mai mic pret vizitati site-ul www.price.ro sau www.smartbuy.ro

Petru M. spunea...

Eu am avut o masina de spalat de la Indesit care m-a tinut 11 ani. A functionat perfect, doar ca era cam zgomotoasa si a ruginit dupa vreo 5 ani.

Mihaela Stan spunea...

Nu gasesti in niciun magazin de electrocasnice masini de spalat bosch cu incarcare verticala. Ne obliga sa cumparam indesit si whirlpool

Mirela Florea spunea...

Cred ca electrocasnicele de la bosch, inclusiv sunt cele mai bune si de aceea se gasesc si foarte greu. nimeni nu vrea sa vanda ceva care se strica greu. am patit asta anul trecut cu masina de la whirlpool, care s-a stricat dupa o luna dupa ce a iesit din garantie.

Iulian Popa spunea...

in general masinile de spalat bune sunt greu de gasit pe piata chiar si in secolul 21 la noi...

Anonim spunea...

Am o masina indesit wtil106, de 6 ani si merge si acum foarte bine. nu cred ca e nevoie sa investeti 1500 de lei intr-o masina bosch, care face acelasi lucru, adica spala

Flavius spunea...

Am cumparat masina de spalat de pe un site electropremium.ro ...merge foarte bine, multumim pentru recomandare. Bosch-ul tot Bosch ramane. Recomand si eu mai departe aceasta masina: este silentioasa si spala excelent