22 aug. 2014

WOW : Masina de spalat rufe Samsung Blue Crystal

Masina de spalat rufe Samsung Blue Crystal WW12H8400EW -o masina extraordinara la 12 kg incarcare si 1400 de rotatii pe minut, masina pe care o poti programa de la birou sau de oriunde vrei, daca esti conectat la internet. Pe langa aceasta are toate programele si optiunile de programare posibile pe care ti le poate oferi o masina de spalat rufe, iluminare in interiorul cuvei, sistem antiinundatie, sistem dymond drum-tratament special al suprafetei tamburului, pentru ca rufele sa nu se scamoseze.  Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Masina de spalat rufe  face parte din gama Crystal Blue a producatorului coreean de electrocasnice si este adresat utilizatorilor care isi doresc o masina cu o capacitate mare de incarcare, respectiv 12kg si totodata ofera utilizatorului posibilitatea de a stoarce foarte bine bumbacul, respectiv 1400 de rotati pe minut. De ce aceasta gama se numeste Crystal Blue? Datorita panoului de comanda care utilizeaza culori pe cromatica albastra asemanatoare cristalului albastru oferind o senzatie placuta si igienica.


Fiind o gama din categoria high end, modelul Samsung Crystal Blue - beneficiaza de toate tehnologiile noi dezvoltate de producatorul coreean, cele mai importante fiind sistemul de tratare antiscamosare Dymond Drum, care protejeaza tesaturile si acestea vor avea o durata mult mai mare de viata, motorul digital inverter, care are pe de o parte o durata foarte mare de viata datorita sistemului de transmisie prin camp electromagnetic in interiorul motorului, motiv pentru care Samsung ofera 10 ani garantie, aceasta tehnologie fiind practic imposibil de defectat si pe de alta parte scade nivelul de zgomot si creste randamentul lucrului mecanic si prin urmare scade consumul de energie electrica. Masina are si un sistem de detectare a cantitatii pe baza de presostat, care ajusteaza consumul de apa in functie de incarcare si de timpul tesaturii. Mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a masinii de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

Asadar, Samsung Crystal Blue este o optiune foarte buna din punct de vedere al raportului calitate pret si recomandabila utilizatorilor care au nevoie de o masina cu o capacitate mare de incarcare si totodata sa spele bine rufele.Adaugam 10 ani garantie la motorul inverter, lucru care spune foarte mult privind calitatea si durabilitatea produsului. Pretul putin piperat, pe masura calitatilor exceptionale a produsului - cca 6000 ron.

11 comments:

Luiza spunea...

unde se gaseste de cumparat aceasta masina de spalat rufe de la samsung? La Altex nu o au?

Luiza spunea...

unde se gaseste de cumparat aceasta masina de spalat rufe de la samsung? La Altex nu o au?

Sorin spunea...

Cam mare pretul pentru o masina de spalat rufe de la Samsung. Cat ar trebui sa coste atunci o masina de spalat rufe de la Miele?

Alin spunea...

Samsung face si masini de spalat rufe incorporabile?

Anonim spunea...

este imensa....cea mai mare masina de spalat ever

irina spunea...

Wow...masina aceasta de spalat chiar rupe gura targului...ar fi perfect daca aer spala la fel de bine pe cat arata

Iulia spunea...

Cu siguranta daca costa 6000 de lei, isi face banii, astfel nu costa atat. E foarte interesant ca are iluminare in interior...totdeauna m-am gandit ca ar fi utila o astfel de chestie la masina de spalat si nu am crezut niciodata ca o sa vad asa ceva/

Ioana Ferentz spunea...

Am o masina de spalat eco bubble de la samsung la 1200 de rotatii pe minut. Spala extraordinar. Mult mai bun decat Whirlpool-ul pe care l-am avut inainte.

Admin spunea...

@Ioana Ferentz Nu este corect sa comparam o masina de acum 5 ani cu una cu noile tehnologii. Exista si masini de spalat de la Whirlpool cu care pot fi comparate modelele cu eco bubble.

Admin spunea...

@Ioana Ferentz Nu este corect sa comparam o masina de acum 5 ani cu una cu noile tehnologii. Exista si masini de spalat de la Whirlpool cu care pot fi comparate modelele cu eco bubble.

Ionut Tudorache spunea...

Are blue light in interior sau este valabil doar la masinile de spalat de la Beko?