6 oct. 2014

Cuptorul cu microunde incorporabil Gorenje BM5350X

O solutie din ce in ce mai intalnita in bucatarii, cuptorul cu microunde incorporabil devine din ce in ce mai intalnit, in ciuda pretului de 3 sau 4 ori mai mare decat in cazul unui cuptor cu microunde standard. Modelul  Gorenje BM5350X este un astfel de exemplu. Am ales acest model tocmai datorita faptului ca poate fi incadrat in orice bucatarie cu electrocasnice incorporabile din inox, care la un pret de 1000 de lei, are grill si afisaj electronic si totodata este un brand premium. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Acest model se preteaza insa mult mai bine cu gama de electrocasnice incorporabile de la Gorenje, cu finalul indicativului AX, dar poate fi alaturat si langa un cuptor incorporabil Samsung, Beko, Bosch, Siemens, care au un inox la nuanta asemanatoare.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

O alta caracterisitica merita mentionata, volumul foarte mare, 30 de litri si interiorul de inox, care este foarte usor de curatat.

Mai sus gasiti schita de incorporare a cuptorului cu microunde incorporabil Gorenje BM5350X.

5 comments:

CLara spunea...

Cat ar trebui sa las inaltimea intr-un corp vertical, pentru acest model? Multumesc, Clara

Admin spunea...

39 de cm inaltime, exterior.

Admin spunea...

39 de cm inaltime, exterior.

Any spunea...

Sunt fericita proprietara a unui cuptor incorporabil electric de la Gorenje si vreau sa spun ca desi am fost reticienta cand l-am cumparat, am ramas uimita de cat de bine prepara retele. Pe langa aceasta, cartea de retete este foarte detaliata si se potrivesc perfect functiile si temperaturile.

Marius F spunea...

Se potriveste si cu un cuptor incorporabil de la Whirlpool? Ma refer la inoxul din gama fusion