12 oct. 2014

Frigider incorporabil cu volum mare...mit sau realitate

Cu certitudine motivul cel mai des intalnit pentru care utilizatorii evita un frigider sau combina frigorifica incorporabila este acela pricinuit de un volum mic. Desi este evident ca un frigider incorporabil se preteaza mult mai bine intr-o bucatarie built-in, in care simplitatea si eleganta produselor incorporabile ofera acestei zone a locuintei o anumita competenta distinctiva, spatiul mic oferit in general de o combina frigorifica incorporabila determina utilizatorul sa opteze pentru un produs independent, neincorporat. 


 Producatorul suedez de electrocasnice, Electrolux a venit cu solutia: un frigider incorporabil fara compartiment de congelator, cu un volum extrem de generos, 320 de litri si un congelator independent, care sa fie montat separat, sub blat si acesta total incorporabil, astfel incat totul sa fie "mascat" de mobila. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.


Astfel frigiderul incorporabil Electrolux ERN3211AOW satisface nevoile unor utilizatori numerosi, care au nevoie de un volum mare la frigider iar congelatorul incorporabil Electrolux EUN1101AOW completeaza nevoia unui congelator in orice locuinta, acesta avand o capacitate de 94 de litri, volum asemanator cu cel al congelatorului unei combine frigorifice independente.


Sistemul de dezghetare la combina frigorifica incorporabila Electrolux ERN3211AOW este unul static, adica dezghetare automata, nu este nevoie de oprirea produsului si decongelare.
La congelatorul incorporabil Electrolux EUN1101AOW este necesara decongelarea o data la 6 luni, cand acesta trebuie scos din priza si curatat. Oricum, inclusiv pentru sistemele NO Frost este recomandata oprirea o data la 6 luni din motive de igiena.

Astfel cele doua produse incorporabile se completeaza reciproc si ofera o solutie unica si eficienta de rezolvare a unei situatii in care utilizatorul doreste ergonomia si eleganta unui frigider sau combine incorporabile dar si un volum generos de racire, in special la compartimentul frigider. 


In partea stanga puteti gasi schitele de incorporare, cu precizarea ca deschiderea usilor pentru ambele produse se poate schimba de pe o parte pe alta, in functie de necesitatile utilizatorului.


3 comments:

Rares B spunea...

Nu se pot incorpora combinele frigorifice care nu sunt incorporabile? Exista vreun dezavantaj?

Admin spunea...

Nu se pot incorpora combinele stand alone. Combinele incorporabile au un sistem diferit de racire al compresorului iar dimensiunile de incorporare, latime, adancime sunt de 55 de cm astfel incat sa se poate incorpora in modulul de 60 de cm. un alt inconvenient la cele neincorporabile este ca usile in general sunt curbate iar prinderea panoului nu se poate realiza pe curb, pentru ca nu poate glisa.

Anonim spunea...

Aveti si schita de incorporare pentru combina frigorifica incorporabil art497?