17 oct. 2014

IP Scoring: Whirlpool AKP 275 NB

Cuptor electric multifunctional negru?...cu siguranta  Whirlpool AKP 275 NB este o optiune pentru o astfel de solicitare. Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret. Am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale din gama producatorului american de electrocasnice, din punct de vedere pretul, in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, respectiv, Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pret. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.
Un raport calitate pret foarte bun avand in vedere faptul ca are un numar relativ mare si suficient de functii, autocuratare catalitica, tavi pe suporti telescopici, timmer electronic, pret relativ mic. Astfel pentru raportul calitate pret cuptorul incorporabil negru Whirlpool AKP 275 NB primeste 4 dintr-un maim de 5 puncte.

Legat de optiunile de utilizare, cele 8 functii ale cuptorului permite utilizatorului sa o gama diversificata de moduri de preparare practic se poate prepara orice reteta specifica acestui tip de preparare singurul dezavantaj fiind lipsa unor retete presetate, care ar ridica destul de mult pretul cuptorului. Astfel pentru acest criteriu, cuptorul Whirlpool AKP 275 NB primeste 3 puncte

Tot 3 puncte pentru eficienta in autocuratare, avand in vedere sistemul de curatare catalitic, nu neaparat cel mai eficient de pe piata.

4 puncte pentru design, mai ales daca avem in vedere ca producatorul american ofera o gama completa de electrocasnice pe culoarea neagra, produse complementare fiind plita incorporabila Whirlpool AKT 424 , hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR749NB, cat si un cuptor cu microunde incorporabil, Whirlpool AMW494NB. Astfel pentru produse incorporabile,  Whirlpool AKP 275 NB  primeste 4 puncte.

Tendinta de a evita inoxul in bucatarie, in paralel cu nevoia si plusul  estetic pecare trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determina o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea neagra sau alba, culori care se potrivesc cu orice gama cromatica aleasa de utilizator.


Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


3 puncte pentru fiabilitate si astfel Whirlpool AKP 275 NB totalizeaza 21 de puncte. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". 

4 comments:

Marcela spunea...

Cat de veche este aceasta gama de la Whirlpool? Noua gama nu este cea Fusion?

Faby C spunea...

Puteti sa-mi recomandati o plita pe inductie electromagnetica de la Whirlpool?

Marcela spunea...

Hota din pachet poate fi folosita si daca nu doresc sa am evacuare catre exterior?

Flavia D spunea...

Cat de mult se zgarie aceasta plita pe negru de la Whirlpool? Este mai pretentioasa decat inoxul?