19 oct. 2014

Philips Silent Star FC9302, un randament exceptional

Inca o dovada ca o putere nominala, consumata mare nu inseamna neaparat si o putere mare de absortie, o reprezinta aspiratorul Philips Silent Star FC9302. Departe de un consum mare, acest model, cu o putere nominala instalata de doar 1250W are o putere mare spre foarte mare de absortie, 400W. Din acest motiv este evident ca are un randament foarte bun si toate acestea la un zgomot foarte mic.


Din acest motiv, Philips Silent Star FC9302 este recomandat si pentru cei care folosesc aspiratorul pentru a elimina, bineinteles cu ajutorul unor aparate specializate, fluidele nazale de la bebelusi, aspiratorul fiind foarte putin zgomotos, aproape insesizabil, respectiv 70dB(A) si totodata inclusiv trepte foarte joase de putere pentru a permite acest lucru.

Astfel Philips Silent Star FC9302 reprezinta o optiune foarte buna pentru cei care doresc un aspirator eficient, puternic si in acelasi timp cu un consum mic de energie si foarte silentios. Desi face parte din gama de aspiratoare Philips 2013, acesta este la standarde inalte de performanta si poate ramane pe piata inca cel putin doi ani fara nicio problema, avantajul clientului fiind acela ca in acest moment produsul este semnificativ mai ieftin fata de momentul listarii in piata din tara noastra.

6 comments:

Rares spunea...

Care este cea mai mare putere de aspirare la aspiratoare?

Admin spunea...

@Rares - puterea maxima de absorbtie la aspiratoare este de 500W si se gaseste doar la aspiratoarele cu sac. Cele fara sac au un randament mai mic si au putere maima 400W.

Marcel F spunea...

Acest model de aspirator are sac textil sau de hartie? unde as putea sa gasesc saci textili de vanzare pentru aspiratoarele Philips?

Service Philips spunea...

Sacii de aspirator textili se pot lua de la service . Costa in jur de 30 de lei.

Admin spunea...

@Marcel- sacul cu care se vinde este de hartie.

Iulian spunea...

Unde pot gasi un service Philips care sa aiba astfel de saci?