19 nov. 2014

IP Scoring: AEG HG694340XB

Una din cele mai bune plite din punct de vedere al calitatii materialelor, AEG HG694340XB este o optiune pentru utilizatorii care sunt interesati expres de o calitate superioara, calitate oferita de un branding puternic, cum este cea a producatorului german AEG. Din punct de vedere al raportului calitate pret, aceasta plita are o calitate foarte ridicata, iar pretul este si el usor mare, comparativ cu standardele de productie, motiv pentru care la acest criteriu primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

In mod evident maximum de 5 puncte pentru calitatea gratarului si a materialului din care este realizata plita, acesta nefiind neaparat o sticla, in compozitia acesteia fiind prezenta si ceramica un ingredient care o face mult mai rezistenta in timp la uzura mecanica.  Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

La AEG nimic nu este intamplator si tratat superficial, mai ales cand vorbim de calitate si rezistenta in timp, de aceea pentru fiabilitate mai acumuleaza 5 puncte, fiabilitate confirmata si de o garantie de pana la 5 ani, pe care producatorul o asigura utilizatorului, la unele campanii promotionale. Cert este insa ca nimeni nu ar asigura o extindere de garantie, daca nu ar avea o anumita siguranta privind fiabilitatea produselor.

4 puncte pentru design si tot 4 puncte pentru produse complementare, AEG avand o gama relativ mare de cuptoare electrice si cu microunde incorporabile si putin mai redusa in ceea ce privesc optiunile legate de hota. Recomandarea noastra pentru pachet este cuptorul incorporabil AEG BE7314421M si hota incorporabila decorativa tip cheminee AEG X76263MD1. Schita de incorporare pentru plita AEG HG694340XB o puteti gasi de tot in partea stanga.


Astfel plita incorporabila pe gaz cu gratare din fonta AEG HG694340XB totalizeaza 27 dintr-un maxim de 30 de puncte, conform criteriilor de mai sus, fiind una din cele mai bune plite de pe piata la aceasta ora. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul "Criterii alegere plita incorporabila"Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

1 comments:

Alex spunea...

acest material, care inteleg ca este din sticla se curata mai usor decat o plita din inox?