23 nov. 2014

IP Scoring: Bosch DWB06W452

Hota incorporabila Bosch DWB06W452 face partea din gama middle level a producatorul german de electrocasnice si reprezinta o optiune interesanta, daca este sa ne raportam la calitate, eficienta a evacuarii, zgomot redus si pret. Astfel din punct de vedere al raportului calitate pret,Bosch DWB06W452 primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.



3 puncte pentru puterea de absortie, 450mc/h, reprezentand o putere medie, suficienta inclusiv pentru un open space si 4 puncte pentru design-ul modern, cheminee si tot 4 puncte pentru calitatea filtrelor, acestea fiind mult mai dense si prin urmare retin mare parte din grasime, evitand arderea motorului, principalul motiv de defectare a unei hote.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile. Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Zgomotul este redus, aproape cel mai mic de pe piata, 63dB(A), motiv pentru care mai primeste 4 puncte pentru aceasta trasatura. Ca si produse complementare, Bosch are o gama diversificata de cuptoare si mai mica in ceea ce privesc plitele.


Astfel hota incorporabila decorativa Bosch totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte, conform analizei noastre. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota.

3 comments:

Mihai Alexandru Georgescu spunea...

Am cumparat aceasta hota in septembrie, este silentioasa, trage bine, ce-i drept a fost mai scumpa anul trecut.

Emilia Socolescu spunea...

La ce pret ati cumparat-o si de unde? As vrea sa o cumpar si eu si gasesc diferente mari de pret. Multumesc, Emilia

Mihai Alexandru Georgescu spunea...

De la evomag. Am cumparat-o la promotie cu 1200 de lei.