25 nov. 2014

IP Scoring: Bosch PCQ715B80E

Plita incorporabila cu latimea de 70 cm Bosch PCQ715B80E, reprezinta o optiune si o alegere perfecta pentru un utilizator care isi petrece mult timp in bucatarie. Dimensiunea cu 10 cm mai mare face ca aceasta plita sa fie mult mai bine organizata, arzatorul cu puterea calorica cea mai mare, nu intamplator WOK, fiind amplasat central, pentru o mai utilizare mai facila si o evacuare a aburului si mirosului mai eficienta, avand in verede pozitionarea axata cu hota. Din punct de vedere al raportului calitate pret, Bosch PCQ715B80E primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.




Calitate foarte buna a inoxului, motiv pentru care mai acumuleaza 4 puncte si doar 2 puncte pentru calitatea gratarelor, un minus la acest model, avand in vedere ca acestea sunt din otel emailat. 

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

La capitolul design, Bosch PCQ715B80E primeste 4 puncte, avand in vedere linia simplista, caracteristica Bosch si a producatorilor germani in general si 5 puncte in ceea ce priveste fiabilitatea, plitele incorporabile Bosch intalnindu-se foarte rar cu service-ul.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Gama destul de diversificata de cuptoare electrice, cuptoare cu microunde si hote, recomandarea noastra  fiind ca aceasta plita sa fie completata de cuptorul electric multifunctional Bosch HBA43T350 si hota incorporabila cu design cheminee Bosch DWB06W452, aflate in partea stanga. Schita de incorporare pentru plita incorporabila Bosch PCQ715B80E o gasiti totodata atasata in partea stanga cu mentiunea ca dimensiunea de incastrare in mobilier, golul care trebuie decupat in blat este identic cu cel al unei plite cu latimea de 60 de cm, producatorul german oferind astfel o standardizare care ajuta in situatia in care mobilierul nu este facut la comanda.

Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.


Asadar, plita incorporabila cu latimea de 70 Bosch PCQ715B80E acumuleaza 23 dintr-un maxim de 30 de pncte conform criteriilor de mai sus si reprezinta o optiune importanta pentru un gatit intensiv. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".