25 nov. 2014

IP Scoring: Electrolux EFP6440X

Hota telescopica din gama Electrolux este modelul  EFP6440X. Fiind singura optiune din gama celebrului producator suedez de electrocasnice, am considerat necesar sa o analizam conform criteriilor noastre. Astfel din punct de vedere al raportului calitate pret, acest model primeste 4 puncte, datorita puterii de absortie, a calitatii filtrelor cu minusul dat de zgomot, putin peste media concurentei.

Va recomandam articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret.


Astfel pentru cei 390 de metri cubi pe ora  EFP6440X mai aduna inca 3 puncte din maxim 5 si pentru calitatea filtrelor si design cate 4 puncte. Filtrele sunt mai dense decat la Whirlpool spre exemplu, unul din concurenti, daca este sa comparam strict hotele telescopice. Design-ul este unul asteptat la o hota telescopica, prin insasi ratiunea din care aceasta a fost creata si anume ergonomia si simplitatea.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

La capitolul zgomot, hota incorporabila telescopica Electrolux  EFP6440X nu puncteaza extraordinar, doar 3 puncte din 5, intrucat cei 67dB(A) reprezinta un zgomot peste media concurentei, care se invarte intre 63-65 dB(A). Desi nu este neaparat semnificativa diferenta, aceasta exista si poate reprezenta un criteriu de cumparare,

Gama relativ diversificata de plite si cuptoare pe gaz sau electrice, inclusiv cu microunde incorporabile, motiv pentru care la criteriul produse complementrare, hota Electrolux  EFP6440X primeste 4 puncte,


Astfel hota incorporabila telescopica din inox Electrolux  EFP6440X totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte, fiind o alegere buna pentru cei interesati de o hota telescopica. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota.