12 dec. 2014

IP Scoring: Beko CWB6410CR

Hota incorporabila decorativa cu design rustic, Beko CWB6410CR reprezinta o optiune foarte interesanta pentru cei care doresc un pachet de electrocasnice rustice, implicit hota, mai ales din prisma raportului foarte bun calitate pret, mai ales daca este sa-l comparam cu alternativele de la ceilalti producatori din piata. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko. Astfel la criteriul raport calitate pret hota Beko CWB6410CR primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


Puterea de 380m3/h este sufienta pentru o bucatarie inchisa, chiar si de pana la 16 m3, asadar la criteriul putere de absortie mai acumuleaza 3 puncte.

4 puncte pentru design-ul exclusivist, electrocasnicele rustice fiind mai rar intalnite, mai ales in bucatariile din tara noastra si inca 3 puncte pentru calitatea filtrelor, acestea fiind de o calitate buna.Nivelul relativ redus de zgomot, pentru o hota cu o putere apropiata de 500m3/h, face ca Beko CWB6410CR sa mai primeasca 4 puncte la acest criteriu.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

Din gama complementara diversificata de cuptoare si plite Beko CWB6410CR nu poate fi asociata decat cu modelul de plita si hota pe culoarea crem, insa aceste doua produse pastreaza caracterisitica de baza, respectiv un raport foarte bun calitate pret, motiv pentru care la criteriul produse complementare Beko CWB6410CR isi completeaza scoring-ul cu inca 4 puncte.


Astfel hota incorporabila decorativa cu design rustic Beko CWB6410CR totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte, conform criteriilor noastre. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile cititi articolul Criterii de alegere hota.

1 comments:

Irinel spunea...

de unde pot sa fac rost de un filtru de grasime pentru aceasta hota?