12 dec. 2014

IP Scoring: Beko HIZG64125SCR

Plita incorporabila Beko HIZG64125SCR face parte din gama de electrocasnice incorporabile rustice, pe culoarea crem, produsa de producatorul turc de electrocasnice. In ceea ce priveste raportul calitate pret aceasta plita primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte, pentru prezenta arzatorului WOK, a gratarelor din fonta si pentru design-ul rustic, oarecum exclusivist fata de ceea ce se gaseste de obicei in bucatariile din tara noastra. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.


Calitate buna spre foarte buna a gratarelor, care au in compozitie pe langa fonta si un procent optim de carbon, aliaj care face gratarul mai putin casant, mai fin la atingere si prin urmare mai usor de intretinut si curatat,  caracteristica pentru care la criteriul calitate a gratarelor primeste 5 puncte si inca 3 puncte pentru calitatea relativ buna a emailului cu care este finisata suprafata plitei.

Va recomandam totodata sectiunea blogului in care am prezentat pachetele de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream, respectiv Design retro cream.

Cate 4 puncte pentru design-ul rustic, desi se putea putin mai bine, daca ar fi sa comparam cu varianta propusa de Whirlpool si tot 4 puncte pentru fiabilitate, Beko fiind recunoscut ca un brand fiabil, care nu prea se intalneste cu service-ul. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Tot 4 puncte si pentru produsele complementare, gama foarte diversificata de cuptoare si hote, dar in cazul acesta Beko HIZG64125SCR se potriveste perfect doar cu produsele din setul de electrocasnice rustice pe aceeasi culoare, prezentate in articolele anterioare.


Astfel Beko HIZG64125SCR totalizeaza 24 dintr-un maxim de 30 de puncte, conform criteriilor noastre, fiind o optiune buna, mai ales daca ar fi sa ne uitam la modelele propuse de concurenta si de pretul acestora.Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".