12 dec. 2014

IP Scoring: Beko OIM27201C

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Beko OIM27201C face parte din gama de electrocasnice rustice propuse de Beko pentru piata din Europa si reprezinta o optiune interesanta, daca este sa comparam cu alternativele celorlalti producatori, in special din punct de vedere al raportului calitate pret, criteriu la care Beko OIM27201C primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.


Tot 4 puncte pentru optiunile de utilizare, mai ales daca este sa ne uitam la numarul mare de functii, 8, fiind probabil unul dintre cuptoarele rustice cu cele mai multe functii de pe piata din tara noastra la un pret rezonabil.


Am evaluat toate seturile de electrocasnice incorporabile rustice  sau retro pe culoarea cream de pe piata, aceasta evaluare o puteti accesa in articolul Seturi electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream.

Doua puncte pentru eficienta curatarii, acest model neavand un sistem automat de curatare, fie realizat prin cataliza sau piroliza, insa emailul folosit pentru protectia interiorului este de foarte buna calitate si usor de curatat.

Maximum de 5 puncte pentru design, fiind unul din cele mai elegante cuptoare incorporabile rustice de pe piata si cate 4 puncte la criteriile fiabilitate si produse complementare, Beko avand o gama diversificata de plite si hote, insa acest model rustic este recomandabil sa fie in pachet cu plita incorporabila cu gratare din fonta Beko HIZG64125SCR si cu hota incorporabila decorativa piramidala Beko CWB6410CR.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Beko OIM27201C totalizeaza 23 dintr-un maxim de 30 de puncte fiind unul dintre cele mai bune cuptoare incorporabile rustice din punct de vedere al raportului calitate pret. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil".