10 dec. 2014

IP Scoring: Hotpoint Luce FK536X

Cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK536X poate reprezenta o optiune pentru utilizatorii care doresc un cuptor electric multifunctional care sa nu coste mult dar cu care sa se poata prepara mare parte din retetele posibile ce se pot realiza la un astfel de cuptor. Prezenta convectorului, care uniformizeaza temperatura in interiorul cavitatii, a timmer-ului electronic care poate programa coacerea, autocuratarea catalitica, toate acestea la un pret in jurul a 1200 de lei, face ca Hotpoint Luce FK536X sa primeasca maximum de 5 puncte la raportul calitate pret.#


In ceea ce privesc optiunile de utilizare, Hotpoint Luce FK536X mai acumuleaza 3 puncte, cele 5 functii fiind minim suficiente si acelasi numar de puncte pentru eficienta autocuratarii, faptul ca aceasta este catalitica reprezentand totusi costuri ulterioare de mentenanta. Insa confortul autocuratarii exista, chiar daca va costa ulterior. Peretii catalitici au o durata estimata de viata, in conditii normale de utilizare de 3 ani, insa daca utilizatorul nu doreste sa ii inlocuiasca, cuptorul ramane fara autocuratare si se comporta ca un cuptor fara aceasta functie.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Cate 4 puncte pentru design si fiabilitate, design-ul facand parte din gama Luce, ultima linie scoasa pe piata de producatorul italian si tot 4 puncte pentru fiabilitate, producatorul oferind 5 ani garantie extinsa in multe campanii promotionale, fapt ce denota o incredere asupra calitatii produsului.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Gama relativ mare de plite incorporabile cu care acest cuptor se poate asocia, cu optiuni totusi restranse in ceea ce privesc hotele, Hotpoint avand o gama relativ restransa la acest capitol, motiv pentru care primeste 3 dintr-un maxim de 5 puncte pentru criteriul produse complementare. Recomandarea noastra este ca  Hotpoint Luce FK536X sa fie completat de plita incorporabila cu gratare din fonta si arzator WOK , Hotpoint PC640TGH si hota decorativa cu design cheminee Hotpoint HNB 6.7 AD X (vezi in stanga).


Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Astfel cuptorul electric multifunctional cu autocuratare catalitica si timmer electronic,Hotpoint Luce FK536X  totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil".