25 ian. 2015

IP Scoring: Bosch DWW063461

Hota incorporabila decorativa piramidala rustica Bosch DWW063461 completeaza setul de electrocasnice rustice propus de producatorul german. Din punct de vedere al raportului calitate pret Bosch DWW063461 primeste 3 puncte dintr-un maxim de 5, nu din prisma calitatilor sale ci mai degraba al pretului usor peste piata. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
Tot 3 puncte la puterea de absortie, cei 410 m3/h fiind suficienti pentru o bucatarie relativ mare sau pentru un open space partial, nu cu o deschidere foarte mare catre living.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

4 puncte pentru design-ul rustic, acesta fiind unul cu gust si care se potriveste foarte bine, mai ales cu cuptorul incorporabil rustic Bosch HBA23BN61. Setul se completeaza cu plita rustica incorporabila Bosch PBP613B90E .3 puncte pentru calitatea filtrelor, acestea fiind metalice, lavabile insa nu au nicio protectie suplimentara pentru care ar fi primit un punctaj mai mare.

Nivelul redus de zgomot, respectiv 61db(A) include aceasta hota in categoria celor mai silentioase hote de pe piata, motiv pentru care primeste punctaj maxim la acest criteriu si 4 puncte la criteriul produse complementare, Bosch oferind alternative atat la cuptor cat si la plita cu design rustic. Cuptorul este electric multifunctional si are un design deosebit, fiind unul din cele mai reusite modele de cuptoare rustice de pe piata, din acest punct de vedere. In general, finisajele la aceste electrocasnice rustice din pachet sunt exceptionale, incepand cu sistemul de balamale ale usii cuptorului pana la sistemul de prindere al mastii de protectie la hota. Singurul dezavantaj al acestui pachet este dar de pret, care este cam cu 30 % peste media pietei de electrocasnice rustice, pe care le ofera concurenta Bosch.

Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.


Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Asadar hota incorporabila rustica Bosch DWW063461 totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota.

2 comments:

Daniela spunea...

nu gasesc hota decorativa pe cream, rustica, nicaieri...ma puteti ajuta?

Elena Iorga spunea...

Am tot setul de incorporabile rustice de la bosch si este extraordinar. atat ca aspect cat si din punct de vedere al calitatii