18 ian. 2015

IP Scoring: Bosch HBG78S750

Cuptorul incorporabil Bosch HBG78S750 este varful de gama al producatorului din grupul BSH, produs fabricat si asamblat chiar in fabrica din Germania. Probabil unul din cele mai bune si mai complete cuptoare electrice multifunctionale din lume, Bosch HBG78S750 primeste 3 puncte la raportul calitate pret, nu pentru caracteristicile sale, toate la superlativ, cat pentru pret, usor piperat fata de media pietei, chiar si pe segmentul premium.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Cuptorul incorporabil Bosch HBG78S750 face parte din gama 2015 a producatorului german. Modelul inlocuitor din gama 2016 este cuptorul incorporabil Bosch HNG6764S1 , model fabricat de asemenea in fabrica din Germania.



Maximum de 5 puncte pentru optiunile de utilizare, acest cuptor reprezentand cam tot ce poate fi mai practic pentru un utilizator, mai ales unul interesat de confort. Este suficient sa aleaga una din cele 68 de retete presetate si cuptorul isi seteaza singur timpul de preparare, dar poate si mai important, etapele de temperatura necesare pentru o preparare perfecta a alimentului.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Punctaj maxim si pentru eficienta in autocuratare, cuptorul electric multrifunctional Bosch HBG78S750 avand sistem si programe setate de autocuratare prin piroliza, cel mai eficient sistem de curatare de pe piata si acelasi punctaj pentru design, avand in vedere pe langa calitatea finisajelor, display-ul foarte practic si elegant incastrat si egalizarea inchiderilor, totul fiind ireprosabil. 

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

5 puncte si pentru fiabilitate, Bosch fiind recunoscut din acest punct de vedere, nemailuand in considerare fabrica unde este asamblat si calitatea subansamblelor folosite.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

4 puncte pentru gama de produse complementare, respectiv, o sortimentatie diversificata de plite si o gama mai restransa de hote.


ireproe Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.

Asadar, cuptorul electric multifunctional, Bosch HBG78S750 totalizeaza 27 dintr-un maxim de 30 de puncte, conform criteriilor noastre, fiind unul din cele mai performante cuptoare din lume si cu siguranta o optiune pentru cei interesati de o bucatarie hi-tech. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". 

2 comments:

Straturi de geam la cuptorul Bosch spunea...

Cate straturi de geam are cuptorul incorporabil Bosch?

Admin spunea...

Modelul Bosch HBG78S750 are 3 straturi de geam.