20 ian. 2015

IP Scoring: Gorenje BO9950AB

Din seria Home Chef sau tradus mot a mot "bucatarul de acasa", cuptorul electric multifunctional Gorenje BO9950AB vine sa satisfaca nevoilor utilizatorilor care doresc sa prepare repede si bine diferite retete la cuptorul incorporabil. Din punct de vedere al raportului calitate pret, Gorenje BO9950AB primeste 4 din maximum de 5 puncte, pretul fiind unul usor ridicat, chiar si pentru un cuptor incorporabil premium, cu retete presetate, proba de carne si caracterisitile pe care le vom detalia mai jos.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.




Maximum de 5 puncte pentru optiunile de utilizare, aici mentionand, pe langa retetele presetate ce pot prepara absolut orice poate fi posibil de gatit la un cuptor multifunctional, proba de carne, tavile pe glisiere pe telescop, o tava din sticla yena. Toate aceste caracteristici fac din Gorenje BO9950AB o optiune importanta pentru cei interesati de un cuptor hi tech, care sa faca singur mancarea.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

3 puncte pentru eficienta autocuratarii, Gorenje BO9950AB avand ca toate cuptoarele producatorului sloven autocuratare pe baza de abur, fiind cea mai putin eficienta dintre toate sistemele de pe piata, insa avand avantajul ca nu necesita consumabile si costuri post vanzare pentru a putea fi folosit. Acelasi punctaj pentru gama de produse complementare, Gorenje avand o gama relativ restransa de plite dar mai ales hote compatibile ca design cu acest model, insa se pot gasi produse complementare care sa se potriveasca perfect cu Gorenje BO9950AB.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Maximum de 5 puncte la capitolul fiabilitate, Gorenje fiind recunoscut din acest punct de vedere, mai ales pe gama premium si tot 5 puncte pentru design, panoul de comanda fiind foarte bine integrat si proportionat in aspectul general, premium al acestui model.


Astfel cuptorul electric multifunctional cu retete presetate, proba de carne, Gorenje BO9950AB totalizeaza 25 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus, fiind unul din cele mai complete cuptoare electrice multifunctionale de pe piata.  Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil".

2 comments:

Anonim spunea...

Buna seara,
Acest cuptor poate fi combinat ca dimensiuni cu plita Gorenje GCW641ST si de asemenea din punct de vedere estetic?
Va multumesc anticipat,
Andreea A.

Admin spunea...

Din punct de vedere al dimensiunilor da. Din punct de vedere estetic, nu. Va recomand un cuptor incorporabil Gorenje din Gama Starck, din aceeasi gama din care este plita. Sau sa optati pentru o plita incorporabila neagra din gama Gorenje.