10 mar. 2015

Diferenta dintre cuptorul cu abur si cuptorul electric/multifunctional

Cu siguranta, utilizatorii interesati de un cuptor incorporabil intalnesc in optiuni si un astfel de cuptor, un produs inovator si evitat din pricina lipsei informatiei. Asadar cu ce se diferentiaza cuptorul cu abur fata de un cuptor conventional sau unul multifunctional? ...cu siguranta cuptorul cu abur nu are niciun minus fata de un cuptor electric multifunctional ci doar plusuri date de sistemele de gatire cu abur. Deci orice cuptor cu abur poate gati exact ca un cuptor electric multifunctional.  


Cum se intampla gatirea pe abur? Este cu siguranta cel mai sanatos sistem de preparare, intrucat pastreaza mare parte din proprietatile alimentelor. Atentie: sistemul de preparare cu abur se foloseste in general la prepararea legumelor, pestelui, in programare 100% cu abur si  25 sau 50% pentru anumite preparate din carne. In rest se folosesc sistemele clasice de preparare, sisteme care se gasesc pe orice cuptor cu abur.

Asadar, cuptorul cu abur, are acelasi caracteristici cu un cuptor electric multifunctional, trecerea de la un astfel de cuptor la unul cu abur fiind recomandabil sa se faca doar pentru utilizatorii care consuma foarte multe legume preparate la cuptor.


2 comments:

Anonim spunea...

La cuptorul cu abur pot prepara si la grill?

Alexandra spunea...

Cat de des trebuie incarcat recipientul pentru apa? Exista riscul ca aceasta apa sa nu se poata scoate si sa miroase?