6 mar. 2015

IP Scoring: Hansa BOEI68462

Noua gama de electrocasnice de la producatorul polonez aduce in prim plan unul din cele mai bune cuptoare electrice multifunctionale la un pret de pana in 1000 de lei. Datorita caracteristicilor pe care le vom detalia mai jos si a pretului, Hansa BOEI68462 primeste puntaj maxim la criteriul raport calitate pret. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.



La criteriul optiuni de utilizare  Hansa BOEI68462 primeste 3 puncte, cele 8 functii fiind relativ suficiente pentru a prepara cam tot ce se poate prepara la un cuptor, afisajul electronic cu timer digital reprezentand si ele plusuri la acest criteriu. Doua puncte pentru curatare, acest model neavand niciun sistem de autocuratare, insa emailul folosit in interiorul cuptorului este usor de igienizat si trei puncte pentru design-ul modern, design copiat oarecum de la producatorul german de electrocasnice, Bosch, mai ales daca ne uitam la gama acestuia din anii 2013-2014.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.

4 puncte la criteriul fiabilitate, cuptoarele fiind in general produse care se defecteaza foarte rar si oricum Hansa este recunoscuta ca o firma ce realizeaza produse rezistente in timp si maximum de 5 puncte la criteriul produse complementare, producatorul polonez de electrocasnice avand o gama mare de plite si hote cu care acest model se poate asocia.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Asadar, cuptorul incorporabil electric multfunctional Hansa BOEI68462 totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte fiind unul din cele mai bune cuptoare de pana in 1000 de lei de pe piata est europeana de electrocasnice. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil"Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

2 comments:

Diana Alexandra spunea...

Inoxul de la cuptoarele incorporabile Hansa este antiamprenta?

Adrian spunea...

Am cumparat cuptor electric de la hansa, tot asa pe inox si este foarte ok.