6 mar. 2015

IP Scoring: Hansa OKP662TH

Hota incorporabila cu motor cu turbina, Hansa OKP662TH este optiunea perfecta pentru utilizatorii interesati de o putere mare de absortie, un zgomot redus si un pret bun pentru aceste caracteristici, motiv pentru care la criteriul raport calitate pret primeste maximum de 5 puncte. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
4 puncte pentru puterea mare de absortie, respectiv 660m cubi pe ora si maximum de 5 puncte pentru design-ul modern cheminee. Filtrele sunt din aluminiu, lavabile, nu au nicio protectie, deci exista riscul ca acestea sa-si piarda din planeitate o data cu mai multe spalari, insa nu trebuiesc inlocuite, motiv pentru care la criteriul calitate filtre hota incorporabil Hansa OKP662TH primeste doar 3 puncte.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

Maximum de 5 puncte la criteriul nivel redus de zgomot, aceasta hota evacuand cei 660 de m3/h, cu un zgomot maxim de doar 61dB(A) si 4 puncte la criteriul produse complementare. Recomandarea noastra este ca aceasta hota sa fie asociata cuptorului incorporabil multifunctional Hansa BOEI68462 si plitei incorporabile pe gaz cu gratare din fonta Hansa BHGI61039.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.


Asadar hota incorporabila cu motor cu turbina  Hansa OKP662TH  totalizeaza 26 dintr-un  maxim de 30 de puncte, fiind una din cele mai bune hote raport calitate pret.  Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".

6 comments:

Irina Sandu spunea...

Aceasta hota se poate folosi si fara burlan de evacuare?

Admin spunea...

@Irina Sandu - Se poate folosi Hansa OKP662TH si fara evacuare, insa mai trebuie sa-i atasati un filtru de miros, care este din carbon

Unknown spunea...

Buna dimineata,

Pentru Hansa OKP662TH pot folosi un burlan de evacuare de 110, exista o reductie de la 150 la 110 ?
Va multumesc!

Admin spunea...

@Georgiana-Liliana Toderascu - se poate ajunge la 110 mm cu ajutorul a doua reductii. De la 150 la 120 mm si una de la 120 la 110 mm. Le gasiti la BricoDepot

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Andrei Stan spunea...

Hansa sunt cele mai bune produse electrocasnice incorporabile ieftine