14 feb. 2016

Avantaje la masinile de spalat Bosch

Principalele avantaje ale masinilor de spalat rufe Bosch

1. Sistemul Aqua Tronic sau 3D Aqua Tronic de la Bosch - este  unul din cele mai importante avantaje pe care le poate oferi utilizatorului, intrucat sistemul de spalare este patentat, ceea ce inseamna ca efectul de dusare al apei este superior fata de cel unei masini de spalat oarecare. Tradus, inseamna ca masinile de spalat rufe care au unul din aceste sisteme spala mai bine fata de alte masinile care nu au un  sistem patentat de spalare.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

2. Sistemul de protectie antiscamosare pentru tesaturi sau WaveDrum. Acest sistem asigura o protectie suplimentara antiscamosare prin constructia suprafetei tamburului. Mai pe scurt, aceastra constructie incearca sa limiteze pe cat posibil tangentialitatea rufelor cu orificiile perforate de pe tambur, orificii care scamoseaza. Acest lucru va aduce ca beneficiu pentru client o perioada mai lunga de viata a tesaturilor.

3. Sistemul de control al balansului. Impreuna cu design-ul ce este construit special antivibratie, acest control al balansului, reduce atat zgomotul cat si vibratiile necontrolate, specifice masinilor de spalat, mai ales atunci cand ele sunt incarcate aproape sau la capacitatea maxima.

4. Panoul de comanda este proiectat astfel incat sa fie intuitiv si sa ofere utilizatorului posibilitatea de a spala orice tip de tesaturi, inclusiv lana sau matase, dar si posibilitatea de a selecta mai multe cicluri de clatire sau un program scurt.

5. Capacitati mari de incarcare coroborate cu sisteme de detectare a cantitatii- Dupa cum se poate observa masinile de spalat rufe Bosch, in special modelele noi, au capacitatati mai mare de incarcare tocmai pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a spala inclusiv lucruri voluminoase, cum ar fi pernele sau pilotele. In situatia unor incarcari reduse masina isi ajusteaza consumul de apa si energie in functie de acestea.

Modelele recomandate de blogul nostru, pentru faptul ca sunt foarte bune din punct de vedere al raportului calitate pret sunt urmatoarele:

Pentru a citi informatii privind criteriile complete de alegere a masinii de spalat rufe, cititi articolul Criterii alegere masina de spalat.

4 comments:

Cristina spunea...

De unde imi pot da seama daca masina de spalat rufe bosch are 3d aqua tronic?

pompa de evacuare masina de spalat rufe bosch spunea...

De unde pot cumpara o pompa de evacuare la mana a doua pentru o masina de spalat rufe Bosch?

Admin spunea...

incercati la service-urile de cartier. La service-urile autorizate nu se vand componente sau subansambluri la mana a doua

Parere despre masina de spalat Bosch spunea...

Cred ca a ramas doar numele de Bosch pentru ca am avut o masina de spalat de la bosch care s-a stricat dupa exact 2 ani si o luna, cum s-a terminat garantia.