24 mar. 2016

Combina frigorifica retro cream

Tot din gama Old Time, va propunem o noua combina frigorifica pe acelasi design retro pe care merge aceasta gama, o combina ce se evidentiaza printr-un foarte bun raport calitate pret, fiind  printre putinele modele de combine frigorifice full No Frost retro care sa coste sub sau in jurul a 3000 de lei. Design-ul retro este desigur punctul sau forte, linia de design fiind practic primul criteriu pentru cei interesati de o astfel de combina frigorifica, in general aceste linii de design fiind mai greu de gasit in comert si prin urmare fiind oarecum exclusiviste. Nu are toate lumea electrocasnice sau bucatarii cu design retro, in cele mai des intalnite cazuri fiind un mix oarecum nefiresc intre bucatarii retro si electrocasnice cu design modern sau invers. 

Revenind la Gorenje Old Time NRK621CLI aceasta se remarca si prin faptul ca ofera utilizatorului un sistem de racire No Frost, ceea ce inseamna in primul rand confort si eficienta a racirii. La partea de frigider, mentionam existenta compartimentului de 0 grade Celsius, compartiment foarte util, mai multe detalii in acest sens puteti gasi in articolul Criterii alegere combina frigorifica. Volumul de 255 de litri la frigider si 85 de litri la congelator, reprezinta si el un avantaj, in general combinele frigorifice rustice avand dezavantajul unor volume mici. Practic o combina frigorifica rustica perfecta la un pret extraordinar comparativ cu alternativel de pe piata, cam aceasta ar fi descrierea pentru Gorenje Old Time NRK621CLI.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.


Compresorul este cu electrovalva, ceea ce va permite utilizatorului sa-si seteze in functie de necesitati atat temperatura din frigider cat si cea din congelator. Gorenje Old Time NRK621CLI este o alternativa mai accesibila pentru o alta combina cu acelasi design rustic, respectiv Gorenje ONRK193 si as spune o optiune mai buna raport calitate pret. Sa spunem ca cel de-al doilea model, cel mai scump ar avea un design oarecum mai rustic. 


Va recomandam totodata sectiunea blogului in care am prezentat pachetele de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream, respectiv Design retro cream.

Gorenje Old Time NRK621CLI poate fi asociat bineinteles cu electrocasnicele incorporabile rustice din gama Old Time, gama despre care va puteti informa in articolul Set electrocasnice rustice Gorenje si totodata poate reprezenta o optiune pentru a va completa linia de electrocasnice, cuptorul cu microunde design retro Gorenje Old Time MO4250CLI, un cuptor cu microunde din aceeasi gama de electrocasnice retro premium a producatorului sloven de electrocasnice.

6 comments:

Andrei Sticleanu spunea...

Pot gasi si o varianta cu dezghetare automata, care sa fie mai ieftina? Nu neaparat de la Gorenje.

Frigider retro culoare cappuccino spunea...

Exista acest model si pe culoarea Cappuccino?

Matei spunea...

Acest frigider se poate incorpora?

Admin spunea...

De ce ai incorpora o combina frigorifica rustica?

Combina cu copresor danfos spunea...

Are compresor Danfos?

Arh Simona Toman spunea...

Exista un model retro pe culoarea portocalie de la Gorenje?