23 mar. 2016

Plita incorporabila Bosch PPH616B21E

Bosch PPH616B21E este una din variantele propuse de producatorul german de electrocasnice pentru utilizatorii interesati de o plita incorporabila pe sticla. Recomandarea noastra este sa optati pentru acest model daca nu intentionati sa gatiti foarte mult in bucatarie, intrucat design-ul este unul exceptional, insa faptul ca este din sticla si nu are gratarele in "camp" o face mai putin recomandabila pentru un gatit intensiv. Cu alte cuvinte plusul acestei plite este dat de aspect, minusul de partea practica, in situatia in care intentionati sa petreceti mult timp in bucatarie.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

Mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul Criterii alegere plita incorporabila. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Revenind la plita incorporabila pe gaz Bosch PPH616B21E mai trecem la partea cu atuuri materialul din care sunt realizate gratarele, fonta, cel mai potrivit material pentru aceste accesorii si existenta arzatorului WOK, arzator foarte util prin puterea calorica foarte mare, de aproape 3kW, raportata spre exemplu la un arzator mare normal, fara flacara dubla, ce are o putere calorica de pana in 1,8kW. Aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru gaz sunt aproape obligatorii la plitele produse de Bosch, asa ca nu mai insistam la acest capitol.

Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.

Recomandarea noastra este sa asociati Bosch PPH616B21E unui cuptor incorporabil pe culoarea neagra, de preferinta cu finisaj tot din sticla, astfel incat nuanta de negru lucios reflectant sa fie apropiata. In concluzie, Bosch PPH616B21E se recomanda celor interesati de o plita incorporabila premium, recomandabila mai ales daca vorbim de un open space, situatie in care electrocasnicele devin mult mai vizibile, iar imaginea lor contribuie la contextul vizual general al bucatariei.

1 comments:

Parere despre plita pe gaz Bosch spunea...

E cam scumpa, chiar daca vorbim de Bosch...gasesti la Whirlpool cu 30% mai ieftina si mai buna