4 apr. 2016

Hota decorativa alba, oblica, design modern Electrolux EFV80465OW

Hota decorativa alba, oblica, design modern Electrolux EFV80465OW

Electrolux EFV80465OW este una din putinele modele de hote oblice pe culoare alba, disponibile pe piata din tara noastra. O tendinta din ce in ce mai evidenta, in ultimii ani, hotele decorative oblice, acapareaza din ce in ce mai mult din piata, datorita, pe de o parte de argumentul practic, fiind mult mai usor de utilizat, in sensul in care utilizatorii nu mai trebuie sa se aplece sub hota si pe de alta parte datorita plusului estetic pe care-l ofera acest tip de hota imaginii per ansamblu al bucatariei. Pe langa aceasta inspira un aer foarte modern, high tech si acest lucru costa. Finisajul in cazul hotei Electrolux EFV80465OW este realizat din sticla alba lucioasa, care este foarte usor de intretinut, curatat si in acelasi timp rezistenta la uzura mecanica. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
La criteriul raport calitate pret, trebuie sa luam in considerare faptul ca vorbim de o hota premium, deci vorbim si de un buget peste medie, insa daca ar fi sa punem in balanta caracteristicile tehnice si preturile comparative pe aceleasi tipuri de hote ce se gasesc la ceilalti producatori, Electrolux EFV80465OW primeste 3 dintr-un maxim de 5 puncte.  Puterea de absortie de 625m3/h clasifica Electrolux EFV80465OW in categoria hotelor cu putere medie spre mare, recomandabila, inclusiv pentru open space-uri, la criteriul Putere de absortie acest model primeste prin urmare 4 din cele 5 puncte.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.




Punctul forte al acestei hote este bineinteles design-ul, o astfel de hota reprezentand un punct de atractie in bucatarie, avantazeaza inclusiv imaginea generala a bucatarie, cu atat mai mult in contextul unui open space, motiv pentru care la criteriul Design, Hota decorativa alba, oblica, Electrolux EFV80465OW primeste maximum de 5 puncte. Punctaj maxim si pentru nivelul foarte scazut de zgomot, cei 65 dB(A), clasificand Electrolux EFV80465OW in categoria hotelor foarte silentioase. In ceea ce priveste calitatea filtrelor, acestea  sunt mediocre, desi au protectie, sunt destul de greu de curatat si demontat, motiv pentru care la criteriul Calitate filtre aceasta hota primeste doar 2 puncte.

Pentru mai multe modele de hote decorative oblice, accesati sectiunea Blogului Incorporabile Premium, Hote decorative.


Fiind o hota oarecum exclusivista, exista relativ putine optiuni de asociere cu plite si cuptoare din gama Electrolux, existand doar 2 optiuni in acest sens. Se poate asocia si cu alte cuptoare si plite pe culoarea alba din gamele celorlalti producatori, motiv pentru care la criteriul Produse complementare, hota decorativa alba, oblica Electrolux EFV80465OW primeste 3 puncte. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Am realizat un top al celor mai bune hote incorporabile decorative, top pe care-l puteti accesa in articolul Cea mai buna hota incorporabila.

In concluzie, hota decorativa alba, oblica, cu design modern Electrolux EFV80465OW totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor Incorporabile Premium si se recomanda bucatariilor premium, ce urmaresc o linie de design modern, high tech, eventual open space. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, cititi articolul Criterii alegere hota incorporabila.

8 comments:

Austrianu spunea...

pretul este putin prea mare pentru bugetele din tara noastra...poate la pachet cu plita si cuptorul s-ar potrivi mai degraba ceva

Hota decorativa fara burlan spunea...

La aceasta hota se poate face ceva pentru a scapa de tubul de evacuare? <Multumesc

Admin spunea...

@ Hota decorativa fara burlan - Da se poate folosi si pe recirculare cu mentiunea ca este nevoie de un filtru de grasime. Aveti la noi pe blog, in articolul Cum aleg hota incorporabila mai multe informatii in acest sens.

Amalia Gheorghe spunea...

Se poate pune alaturi de o plita si un cuptor incorporabil modern pe culoarea neagra? Credeti ca s-ar potrivi? Plita si cuptorul sunt tot Electrolux.

Anca Toader POP spunea...

Am aceasta hota incorporabila oblica pe culoarea neagra...are o capacitate de extractie satisfacatoare, insa nu poti spune ca este neaparat cea mai puternica hota. In schimb este o hota incorporabila oblica care arata foarte bine. Eu am open space si se vede foarte bine aceasta hota.

Admin spunea...

Se poate asocia din punct de vedere cromatic, deoarece atat albul cat si negru sunt nonculori si practic ele se pot asocia cu orice alta culoare, inclusiv intre ele. Va recomand totusi sa aveti in vedere ca asocierea ar trebui facuta si tinand cont si de linia de design. ELectrolux are mai multe linii de design.

Mihaela- Ghid turistic spunea...

Am vazut in spania aceasta hota impreuna cu un cuptor si plita incorporabila alba, tot de la Electrolux si arata superbine. Bucataria era toata alba, inclusiv toate incorporabilele, iar combina frigorifica era total incorporabila si nu se vedea. Din ce mi-a zis proprietarul, tragea destul de bine, in conditiile in care ei era destul de gurmanzi si gateau doar acasa. nu se vedea pe perete urme de aburi sau de grasime. Si mi-a mai placut pentru faptul ca abia se auzea, desi, daca te apropiai cu capul de ea, iti dadeai seama ca trage foarte bine.

Marcela Dan spunea...

Cam cat de grea este aceasta hota. Eu am un perete de rigips si as cumpara aceasta hota, doar ca imi este frica ca nu o sa tina. Am intrebat in stanga si in dreapta si cam toata lumea a fost reticienta. Ma puteti ajuta cu un sfat sincer in acest sens? Multumesc, Marcela