9 apr. 2016

IP Scoring: Beko WMY81443STB1

Beko WMY81443STB1 este varful de gama al producatorului turc de electrocasnice si consideram acest model o optiune foarte buna pentru cei interesati de o masina de spalat rufe cu maximum de optiuni si totodata un raport foarte bun calitate pret. Cand spun maximum de optiuni nu ma refer doar la faptul ca poate spala absolut toate tipurile de tesaturi ci mai mult are inclusiv programe de igienizare si reimprospatare cu aburi, posibilitate a se seta temperatura si centrifuga si de a selecta totodata programele aditionale programului de baza, un display generos si o capacitate, as spune optima, motiv pentru care la criteriul Raport calitate pret Beko WMY81443STB1 primeste maximum de 5 puncte. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.


In ceea ce privesc optiunile de utilizare, masina de spalat Beko WMY81443STB1 poate spala absolut toate tipurile de tesaturi si are clasificare Gold in ceea ce priveste lana. Un alt argument important pentru acest model se numeste Steam Terapy si acest lucru ajuta utilizatorul prin faptul ca poate igieniza si relaxa tesaturile. Prin urmare, utilizarea acestor programe, ce se seteaza dupa finalizarea programului de spalare, relaxeaza tesatura si practic tot ce este casual nu mai are nevoie de fier de calcat si pe de alta parte aceste programe cu aburi au si un rol igienic, in ideea ca reduc numarul de bacterii si microbi dar si mirosuri persistente, cum ar fi spre exemplu parfumurile puternice. Prin urmare la criteriul Optiuni de utilizare, Beko WMY81443STB1 primeste maximum de 5 puncte.

Va recomandam si articolul Cea mai buna masina de spalat rufe Beko.

La criteriul Eficienta spalarii si a centrifugarii, Beko WMY81443STB1 primeste 4 puncte, datorita vitezei de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut si a sistemului de tratate antiscamosare a suprafetei tamburului, mai multe informatii cu privire la importanta acestor caracteristici si cum influienteaza calitatea spalarii puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe. Punctaj maxim la  criteriul Capacitate, cele 8kg permitand utilizatorului sa spele atat cantitati reduse cat si mari sau lucruri nu neaparat mari cat voluminoase, cum ar fi pernele sau pilotele, chiar si cele pentru doua persoane.4 puncte la criteriul Fiabilitate, punctaj datorat existentei unui motor inverter, un subansamblu foarte important si totodata foarte bun pe care-l are aceasta masina de spalat si acelasi punctaj la Nivelul de zgomot, cei 77dB(A), la centrifugare fiind oarecum decenti, cam acesta fiind nivelul mediu de zgomot la majoritatea masinilor de spalat rufe cu viteza de rotatie de 1400 de rotatii pe minut.

In concluzie, in urma evaluarii noastre, Beko WMY81443STB1 totalizeaza 27 dintr-un maxim de 30 de puncte fiind o masina foarte buna raport calitate pret si totodata o masina completa din punct de vedere al optiunilor de utilizare. Puncte forte certe sunt pe de o parte motorul inverter si pe de alta parte existenta programelor de igienizare si reimprospatare cu aburi.

5 comments:

Andrei Sturzu spunea...

Nu este riscant sa ai un afisaj atat de mare? Nu se strica repede?

Garantie extinsa Beko spunea...

Cum pot avea garantie de 5 ani la o masina de spalat Beko, cumparata acum un an?

Admin spunea...

Nu neaparat. Sunt masini de spalat fara afisaj si care se intalnesc destul de des cu service-ul

Parere despre masinile de spalat rufe Beko spunea...

Mi-am luat masina de spalat Beko, s-a stricat dupa 6 luni, am reparat-o de 3 ori in doi ani de zile....ce bine ca mai am inca 3, ca sigur se mai strica o data. Cea mai proasta alegere...firma turceasca tot turceasca ramane.

Admin-garantie extinsa BEKO spunea...

Nu puteti mari garantia la o masina de spalat rufe Beko decat daca in perioada in care ati achizitionat-o producatorul oferea garantie extinsa. perioada de inscriere este de maxim 30 de zile de cand ati cumparat produsul.