1 apr. 2016

IP Scoring: Whirlpool AKM 528 JA

Plita incorporabila cu design rustic Whirlpool AKM 528 JA completeaza pachetul de electrocasnice retro pe culoarea cream yasmine, un pachet de electrocasnice ce se afla in topul vanzarilor pe aceasta nisa retro. Am decis prin urmare sa o evaluam conform criteriilor Incorporabile Premium, pentru a scoate in evidenta atat plusurile cat si minusurile acestui model. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Pretul este din ce in ce mai accesibil in ultima perioada,avand in vedere ca vorbim de un produs ce se afla pe piata de circa 4 ani si are o tendinta normala de scadere, ceea ce nu inseamna neaparat ca nu este un produs mediocru sau submediocru, ci mai degraba faptul ca producatorul si-a scos atat investitia cat si profitul estimatt, iar costurile de productie sunt prin urmare din ce in ce mai mici, motiv pentru care la criteriul Raport calitate pret, Whirlpool AKM 528 JA primeste maximum de 5 puncte.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

La criteriul Calitate material, vorbim de o vopsea emailtata pusa in opera electrostatic, ceea ce inseamna ca se comporta bine atat la soc mecanic cat si la zgarieturi, o calitate decenta a emailului, in tr-un stat mediu as putea spune, oricum peste media a ce se produce in general pe piata, conditii in care Whirlpool AKM 528 JA primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte la acest criteriu. Plita are aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta gaz, termocuplu pe toate cele 4 arzatoare.

Va recomandam totodata sectiunea blogului in care am prezentat pachetele de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream, respectiv Design retro cream.


3 puncte la criteriul Design, putin dezamajit oarecum de linia plitei, care se bazeaza mai mult pe aceeasi geometrie ca in cazul altor plite din gama producatorului american Whirlpool, fiind schimbate doar butoanele si culoarea, motiv pentru care la acest capitol Whirlpool AKM 528 JA primeste 3 puncte. 4 puncte pentru fiabilitate, plitele fiind in general produsele electrocasnice fiabile si foarte fiabile. Am acordat 4 puncte si la capitolul produse complementare, avand in vedere ca aceasta plita poate fi usor asociata mai multor variante de cuptoare rustice, gamele fiind din ce in ce mai diversificate si pe piata din tara noastra. Totusi pentru acest model se poate asocia perfect, modelul de cuptor incorporabil din aceeasi linie, Whirlpool AKP288JA.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

In concluzie, Whirlpool AKM 528 JA totalizeaza 24 dintr-un maxim de 30 de puncte, conform criteriilor de evaluare ale blogului nostru si reprezinta o optiune buna si foarte buna pentru cei interesati de o linie de electrocasnice incorporabile rustice. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile, cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila.

1 comments:

Carmen Apreutesei spunea...

Arzatoarele se zgarie foarte repede...in rest este o plita buna...imi pare rau ca nu pot atasa o poza...poate imbunatatiti blogul si permiteti utilizatorilor sa poata incarca si poze nu doar pareri...ca si recomandare...Carmen