1 apr. 2016

Pachet electrocasnice incorporabile retro Whirlpool

Pachetul de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream yasmine de la Whirlpool este printre cele mai vandute de pe piata, principalele atuuri ale acestuia fiind date pe de o parte de culoarea, cream yasmine, culoare care este intre avena si alb galbui, ceea ce inseamna ca se poate potrivi mai bine din punct de vedere cromatic in bucatarii de culoare mai deschisa, chiar daca vorbim de nuante de alb sau cream deschis si pe de alta parte datorita unui foarte bun raport calitate pret, aceste electrocasnice devenind din ce in ce mai accesibile, mai ales in ultimul an. 
Principalul atu al cuptorului incorporabil Whirlpool AKP288JA este dat de o linie de design desenata exceptional, as putea spune mult mai bine decat in cazul plitei si hotei prezentate in randurile de mai jos. Timmerul este mecanic si poate fi folosit pe post de ceas, in momentul in care cuptorul nu gateste. Informatii privind criteriile complete de alegere a produselor incorporabile puteti citi in articolul Criterii alegere electrocasnice.

Am evaluat toate seturile de electrocasnice incorporabile rustice  sau retro pe culoarea cream de pe piata, aceasta evaluare o puteti accesa in articolul Seturi electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream.

Pachetul propus de producatorul american este fabricat, de fapt asamblat in Italia si este format dintr-un cuptor electric multifunctional, Whirlpool AKP288JA, un cuptor ce are convectie si sistem usa rece, ca principale atuuri, mai multe detalii despre produs puteti citi in articolul dedicat, prin click pe poza de produs. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Acestui cuptor i se asociaza plita incorporabila pe gaz, cu gratare din fonta, aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru gaz, Whirlpool AKM528JA si hota decorativa, cu design retro piramidal, cu motor cu turbina si filtre de aluminiu lavabile, Whirlpool AKR551JA. Acest pachet este unul din cele mai vandute si totodata si cele mai accesibile pachete cu design rustic, iar faptul ca sunt de mult timp pe piata, aproape 4 ani, iar feedbacjk-ul utilizatorilor este unul bun, ne determina sa recomandam acest pachet de cuptor electric multifunctional, plita incorporabila pe gaz si hota cu motor cu turbina.

La acest pachet de electrocasnice incorporabile retro va recomandam sa asociati o combina ce urmareste aceeasi linie de design, are tot finisaje aurii si cromatica asemanatoare cu cea a pachetului mai sus prezentat de la producatorul sloven de electrocasnice, Gorenje. Modelul se numeste Gorenje Old Time NRK621CLI, este No Frost si pare a fi printre cele mai accesibile combine frigorifice cu sistem de racire dinamic de pe piata in acest moment. In concluzie, in acest articol am incercat sa fac cea mai buna recomandare raport calitate pret pentru un pachet de electrocasnice incorporabile si combina frigorifica cu design retro la cel mai accesibil pret, fara a se face rabat de la calitate.

11 comments:

Adina Rugulescu spunea...

Eu mi-am cumparat plita, cuptorul si hota si sunt multumita de ele. Am tot cautat, m-am informat si acest pachet este cel mai accesibil. In general electrocasnicele incorporabile rustice sunt foarte scumpe.

Pachet electrocasnice rustice spunea...

Exista acest pachet si pe culoarea avena? As dori o culoare ceva mai inchisa. Am vazut un astfel de pachet de electrocasnice rustice in Media Galaxy Baneasa

Andrea Cris spunea...

Are si lumina la cuptor? Se poate vedea din exterior ceea ce gatim?

Admin spunea...

Da. Sunt coduri aproximative...in loc de JA la sfarsit, apare AV

Claudia Nicodim spunea...

Plita rustica poate avea si arzator cu doua inele de flacara? Ne puteti recomanda un model?

Gugui spunea...

Cate motoare are pana la urma hota? Unul sau doua?

Filtru de schimb hota Whirlpool spunea...

De unde pot cumpara filtre metalice pentru hota incorporabila Whirlpool pe care ati prezentat-o mai sus?

Set electrocasnice rustice Whirlpool spunea...

Ne recomandati mai degraba varianta aceasta rustica pe cream sau cea pe negru, tot de la Whirlpool

Admin spunea...

De la orice service autorizat Whirlpool. Poate fi comandat si telefonic

Admin spunea...

Are un motor cu turbina. Toate hotele "adevarate" au un motor cu turbina. Mai multe detalii gasiti in criteriile de alegere a hotei

Admin - plite retro arzator Wok spunea...

@ Claudia Nicodim - in gama producatorului Whirlpool nu exista o plita incorporabila cu arzator dublu cu latimea de 60 de cm